Je technische
bedrijf in video?

Hoe pak je dat aan zodat het begrijpelijk en tastbaar wordt?

Wij vertalen jullie verhaal naar een begrijpelijke en invoelbare video voor je ideale doelgroep, van b2b tot toekomstige collega’s of consumenten. Van bedrijfsvideo en casevideo tot technische productvideo’s: alles is mogelijk.

Wil je alvast weten hoe je zelf start met jouw technische verhaal te vertalen naar video? Schrijf je dan in voor videotips op VideoVrijdag en ontvang meteen een invulscript voor een basic kennismakingsvideo.

*Door het invulscript te downloaden, ga je akkoord met het ontvangen e-mails met videotips voor jouw technische bedrijf. Videohero Producties gaat zorgvuldig met je gegevens om, lees in onze privacy verklaring hoe.

Videohero bedrijfsvideo

Videohero Producties werkt al sinds 2012 voor technische bedrijven in de IT, techniek, duurzame innovaties en bouw.

Bij technische bedrijven is er iets speciaals: een mooie uitvinding, bijzondere collega’s en veel kennis… waar de buitenwereld (nog!) weinig van snapt, maar het veel verschil zou maken als dat wel zo zou zijn.

Jullie technische verhaal is een video waard

Je weet dat het unieke verhaal van je tech-organisatie van onschatbare waarde is om je doelgroep te inspireren. In een markt van prijsvechters en ‘praatjesmakers’ is het zaak jullie solide, betrouwbare en werkelijk betrokken waarde te laten zien. 

Maar hoe betrek je je technische collega’s hierbij, die blijven praten over ‘onze solution zorgt voor een experience die de ROI verhoogt’ of ‘Met deze tracker faciliteer je transparantie in je sustainability footprint’? Zo weet je klant nog steeds niet waarom hij voor jullie moet kiezen in plaats van voor de concurrent. In video maakt het opwekken van een betrokken en vertrouwd gevoel het verschil. Hoe krijg je dat voor elkaar als het verhaal complex is?

Video voor de klanten van technici

Wat als de videoproducent begrijpt wat jouw organisatie wil vertellen en specifiek ervaring heeft met het vertalen van ’technische kost’ naar een betrokken verhaal? 

Een producent die  ervaring heeft met het erkennen van bezwaren van technische collega’s tegen een ‘gevoelsverhaal’ en hen toch weet te overtuigen van het belang daarvan?

Videohero is je partner

Als Videohero staan wij naast jou, de communicatieadviseur in de technische organisatie. We denken met je mee over hoe en waar je video kunt inzetten, zodat je het unieke van je organisatie elke dag kunt uitdragen.

 

Dagelijks spreken we technische ontwikkelaars, ingenieurs, programmeurs en oprichters… Wij begrijpen de technici die dingen niet willen of kunnen vertellen. Wij helpen je om toch jullie missie en visie naar boven te krijgen bij de mensen die er het dichtste op zitten: jouw technische collega’s. Want juist als deze mensen het verhaal vertellen, wek je bij jullie doelgroep het vertrouwen en de betrokkenheid die onmisbaar zijn voor een goede verkoop.

Marjolein Sprenger | VideoHERO

Onze werkwijze

Mijn naam is Marjolein Sprenger. Samen met mijn team is het mijn taak als videoproducent om joú te begrijpen en jou te helpen snappen hoe video werkt. Geen hoofdbrekens voor jou over ‘hoe je nou iets in video zegt’ of ‘hoe brengen we dit abstracte concept in beeld’. 

Daarom werken we altijd met een foolproof briefing, waarbij jij vragen beantwoordt waar je het antwoord wel op weet en wij in een gezamenlijke kick-off de eerste versie van het script of format ontwerpen. 

Met Videohero maken we bedrijfsvideo’s voor verschillende doelen:

@OUBLE_OFFICIAL

Bedrijfsvideo

We pakken de essentie van jullie technische bedrijf en maken een menselijke video. Ook perfect om toekomstige werknemers of studenten te inspireren.

Campagne-video

Je gaat je product of dienst lanceren. Of hebt een speciale boodschap voor je volgers. Dat verdient een duidelijk verhaal dat tot actie aanzet.

Casevideo

Je klanten aan het woord laten over een waargebeurde situatie, werkt natuurlijk het allerbeste. Wij zorgen dat potentiële nieuwe klanten meteen de essentie snappen en zich inleven.

Een greep uit ons portfolio

Anderen over Videohero

Videohero bedrijfsvideo
"quote van youngworks belkjadbalkjdf dkjf a kjsdf v kjsdf v kjsdfh sdf sjf daf"
Anne-Lisa Mudde
Onderzoeker / Projectmanager
Videohero bedrijfsvideo
״quote van Dorien, bladiebladiebla״
Dorien van der Linden
Marketing Consultant

Van complex naar prospects​

Je complexe verhaal uitdrukken in video is niet makkelijk en daarom ben ik er. Maar er zijn wel wat regels waarmee je zelf alvast aan de slag kunt. 

Download het invulscript speciaal voor video’s voor technische bedrijven, om te ontdekken met welke tips en opbouw je meteen een doelgericht videoscript maakt.

*Door het invulscript te downloaden, ga je akkoord met het ontvangen e-mails met videotips voor jouw technische bedrijf. Videohero Producties gaat zorgvuldig met je gegevens om, lees in onze privacy verklaring hoe.

Videohero bedrijfsvideo