Bedrijfsvideo

Laat het ‘waarom’ van jouw technische bedrijf zien

Videohero produceert samen met jou een bedrijfsvideo voor je website en presentaties. We beantwoorden het ‘waarom’ voor je technische én niet-technische kijkers.

Videohero is expert in bedrijfsfilms voor technische bedrijven. Voor elke video zetten we onze kennis in van hoe een video wordt bekeken, van wat een goed verhaal is én onze ervaring om technische concepten begrijpelijk en aantrekkelijk uit te leggen. In nauwe samenwerking met jullie komen we zo tot een bedrijfsfilm die veel vragen van je klanten beantwoordt nog voordat je ze hebt gesproken.

Jullie bedrijf is méér dan jullie premium technische product of dienst. Er is een missie waar jullie met visie aan werken.

Als jullie ideale doelgroep dat zou begrijpen, zou de keuze voor jullie sneller worden gemaakt.

De kracht van video voor jouw bedrijf

Een corporate video van Videohero valt op omdat de focus ligt op het gevoel dat jullie technische bedrijf teweegbrengt bij jullie ideale kijker. En hoe zakelijk of technisch onderlegd die kijker ook is, ook die raakt niet enthousiast door opgeklopte quotes, stijve presentaties of te-goed-om-waar-te-zijn beelden.

Bij Videohero verdiepen we ons in wat jullie uniek maakt, hoe ingewikkeld ook, en verpakken dat in een verhaal en beelden die een associatie oproepen bij mensen. Je kijker raakt enthousiast en zal je zeker onthouden. Of maakt meteen een afspraak.

Duidelijke communicatie is tijdens het hele productieproces belangrijk voor ons.

Dat begint bij de gezamenlijke briefing/scriptsessie en zelfs na de oplevering zijn we nog beschikbaar voor advies over hoe je het beste de video inzet.

Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm van Videohero?

Wil je iets anders laten zien dan jullie verhaal? Bijvoorbeeld die ene case, of wil je mensen in beweging zetten? Misschien past een [Case video] of [Campagnevideo] beter bij je doel.

Wat houdt het praktisch in?

Het is onze taak als Videohero om joú te begrijpen en jou te helpen snappen hoe video werkt. Geen hoofdbrekens voor jou over ‘hoe je nou iets in video zegt’ of ‘hoe brengen we dit abstracte concept in beeld’.

We werken aan de hand van vier stappen: 

01 > BRIEFING​

Na kennismaking starten we met een briefing die Marjolein leidt: een uitgebreide vragenlijst, gevolgd door een sessie waarin we het eerste concept van script samen ontwerpen.

02 > script

Op basis van de briefing en extra research schrijft Marjolein het definitieve script of format, jij geeft feedback.

03 > productie

De redactie en productietijd, incl. hele draaidag , eventueel verdeeld over 2 dagen en maximaal 2 locaties. Inclusief 4 potentiële sprekers.
Videohero regelt alles – of zoveel jij wil. 

04 > oplevering

Afronding: we editten de juiste versie voor de gekozen strategie. Duur tussen de 2-5 minuten. Feedback en aanpassingen tot je tevreden bent.

 

*Extra’s

Uiteraard gaan we eerst het gesprek aan over jullie wensen, voordat we met een op maat gemaakt voorstel voor jullie bedrijf komen. Maar wil je alvast meer weten over de extra diensten die mogelijk zijn? Mail voor de mogelijkheden en tarieven. Je kunt denken aan aparte voice over, begeleiding bij de videomarketing of extra draaitijd of sprekers.

Als je voor een Bedrijfsfilm van Videohero kiest, krijg je:

De Bedrijfsvideo is mogelijk vanaf € 5.880,-

Over Videohero​

‘Eigenlijk maak jij heel complexe, ingewikkelde verhalen begrijpelijk in een verhaal. Dat is steeds wat jij doet’ vatte een klant eens samen. Inderdaad!

Samen met mijn team produceer ik, videoproducent en -regisseur Marjolein Sprenger, video’s voor bedrijven en organisaties met een technisch product of dienst. Daarbij letten we erop dat we het ‘gevoel’ in de technische informatie overbrengen: pas dan beginnen kijkers je te snappen.

Sinds 2012 kwamen onderwerpen als 3D printen, mobiliteitstechniek, duurzame bouwoplossingen, (fin)techplatforms en technische opleidingen voorbij. Steeds zetten we de ‘helden’ van je organisatie centraal, en staan wij als een ‘superheld’ naast je tijdens de hele productie: we structureren je belangrijkste verhaal, nemen je ingewikkeld productiewerk uit handen en zorgen dat je op meer plekken je verhaal kunt vertellen.

In de loop der jaren ontwikkelde ik een unieke productie- en creatie-aanpak, helemaal toegespitst op technische bedrijven. Lees [hier] [link naar ‘Hoe werkt Videohero Producties’] er meer over.

Ja. Ik heb interesse in een bedrijfsfilm